This website is dedicated to people like you! We spend more and more time behind the wheel let us enjoy this moment. If you think that the factory made audio system in
Mam do nich niedaleko i się zastanawiam czy to nie są jacyś amatorzy.
specjaliści od łubudubu, jak chcesz suba mozesz do nich uderzac :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Nexus6, dzięki za aukcje ceny trochę powyżej tego o czym na początku myślałem ale popatrzę dokładnie i poczytam. A powiedz mi jeszcze proszę co sądzisz o wyprowadzeniu pre-out ze SWINGa ? albo ewentualnie wzmacniaczu z wejściem na sygnał "głośnikowy" ?
kwak410, jesli nie chcesz dawac komus grzebac w radiu to polecam przejsciowke z hi-input na cinch, ale WYŁĄCZNIE MARKOWĄ, żaden badziew chinski z alledrogo :!:
Nexus6, ile ma kosztować taka przejściówka, żeby nie była gówniana ? Jakieś firmy ? podowiedzi ? 50 PLN czy więcej ? Właśnie rozmawiałem z jakimś warsztatem car-audio ze śląska (dość popularny) i gość powiedział, że oni nawet w X6 ostatnio podłączali dość drogi wzmacniacz przez przejściówkę za 40 PLN do ori radia. Może to nie jest nawet taki głupi pomysł.
Nexus6, pojde jak bede nad morzem za szybko to nie nastąpi bo nad polskie morze nie jeżdżę ja chłopie z Gliwic jestem zadzwonię, może coś doradzą. Dzięki
A co do tych konwerterów możesz jeszcze podrzucić jakąś firmę albo model.
Odkryj 1 wynik dla zapytania: Sprzęt telewizyjny i radiowy • śląskie, Gliwice • Skorzystaj z bazy polecanych firm • Poznaj oferty • Porównaj opinie o firmach ☎ Sprawdź dane kontaktowe • pkt.pl
masz w Gliwicach ;]
Nexus6, znam ich. Robili mi kiedyś panele MDF do Punto za czasów studenckich Sygnału nie wyprowadzą już wcześniej pytałem. Ja wiem, że Cię męczę ale cały czas nie napisałeś mi nic odnośnie tych konwerterów hi-input na RCA. Mam już nie pytać ?
[ Dodano: Pon 13 Sie, 12 17:37 ] ziutsane, też mam o nim dobre zdanie. I o jego starym audi widziałeś ? słuchałeś ?
Komentarz